NYHETER

Kevin Gallas – ett namn att lägga på minnet

Under tävlingarna i Sparbanken Lidköping Arena på påskafton körs det flera olika klasser. Förutom VM-finalen ingår även en EM-serie och en juniorklass som också avgörs i Lidköping.

Två svenska killar är med och kör i juniorklassen i Lidköping, Tobias Karlén och Anton Rosendal. Men den som kört bäst i de fem deltävlingarna i serien och som nu överlägset leder klassen är tysken Kevin Gallas:

- Jag är väldigt nöjd med denna GP och kan inte vänta med att komma till Sverige för att vinna Junior World Champion-titeln, säger Gallas efter tävlingarna i Bilbao, Spanien. 
 
Och vinna titeln kommer han antagligen att göra. Efter att ha vunnit sju raka race i tidigare deltävlingar tog det stopp i förra helgens andra heat då han "bara" kom trea. Men i tredje och sista heatet var han tillbaka på pallen igen och leder nu tabellen stort med på 211 poäng – 56 poäng mer än tvåan Emil Juszczak (Polen - KTM). Med andra ord behöver Kevin Gallas bara plocka fyra poäng i Lidköping för att kunna titulera sig Juniorvärldsmästare.

PARTNERS
FÖLJ OSS
+880 322448500 Beverly Boulevard Los Angeles